Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Se kurven

Be My Valentine: Gaveideer til ham/hende

08-02-2018

Har du en særlig person i dit liv, som du gerne vil påskønne ekstra på Valentines Day? 
Vi har samlet de bedste gaveideer til ham og hende, der skal vises lidt ekstra kærlighed den 14. februar.
Produkterne kan købes hos vores forhandlere eller i vores webshop, hvis du foretrækker den lidt nemmere løsning. Vi sender fragtfrit og hjælper dig også gerne med indpakningen.

 

Læs også Vores Valentines Gave til dig
 

Gaveideer

 

1. Sofistikeret serum med naturlig Chilensk Resveratrol og Procyanidin: Submersive Serum Paradoxe er den perfekte gave til hende, der gerne vil forkæle sin hud lidt ekstra. Naturligt vindruekerne-ekstrakt (GSPE) fra de Chilenske Andesbjerge giver  en helt særlig anti-age effekt og bidrager samtidig til det perfekte underlag for den perfekte make-up. Opbevares mørkt og køligt. 399 kr.

 

2. Bevar det unge udseende: Crème Métamorphique, som fås i krukke og tube, er den ultimative gave til hende, der ønsker at bevare sin hud ung så længe som muligt. Cremen genskaber, forynger og forstærker hudens kollagen struktur, så huden bliver mere fast og spændstig og får en ungdommelig glød. En natcreme med dokumenteret effekt. 395-559 kr.

 

3. Mændene vil også gerne have en pæn hud: Fugtighedsgivende Dagcreme, fugter øjeblikkeligt uden at fedte. Den har en lækker maskulin duft, der passer perfekt til mændene. 299kr.

 

Novagraf A/S