Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Se kurven

Julie Zangenberg er ny SuperFruit-ambassadør

11-10-2017

- Jeg har prøvet en del produkter, så jeg ved, hvad der virker bedst for mig, og det er Beauté Pacifique.

Så entydigt er budskabet fra skuespiller Julie Zangenberg, der er ny ambassadør for Beauté Pacifique.

Dermed ruller endnu en stor nyhed afsted i Beauté Pacifiques store 20års jubilæumsår, der allerede har budt på flere store produktlanceringer. 

- Vi har lært Julie at kende som en sød, ærlig og imødekommendende person, og det er værdier, som passer rigtig godt til Beauté Pacifique. Julie bruger i forvejen vores produkter, og vi er glade for og stolte over, at hun har lyst til at være frontfigur for vores SuperFruit-serie, siger General Manager i Beauté Pacifique Amalie A. K. Andersen. 

Perfekt til min alder
SuperFruit-produkterne er netop særligt udviklet til den unge kvinde. Produkterne er blandt andet baseret på de næringsrige SuperFruits tyttebær, grøn the og blade fra æbletræer. Derudover er produkterne en helt fantastisk kilde til fugt - og netop denne serie er en ny favorit hos Julie, som selv har ønsket at være Ambassadør for SuperFruit.

-Serien er perfekt til min alder. Jeg vil gerne bremse ældningsprocessen lidt og min hud har virkelig brug for fugt. Og der er SuperFruit-produkterne bare bedst, siger Julie Zangenberg.

Om Julie Zangenberg
  • Dansk skuespiller, kendt fra forskellige Tv-shows, serier og film.
  • Debuterede i filmen "Klatretøsen" som bare 13 årig
  • Født i 1988

 

Novagraf A/S