Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Se kurven

Plej din hud ekstra om vinteren

09-01-2018

Vi kender det alle sammen: Når vinterens kulde svøber sig om os, så skruer vi mere op for varmen, putter en ekstra pind ind i den knitrende brændeovn og drejer liiiiiiidt mere til den varme side, når vi står under bruseren.  Det er dejligt, når de røde frost-kinder langsomt tøer op i varmen og når kroppen indhylles i det varme vandfald, men faktisk så er både den kolde vind og det varme indeklima med til at udtørre din hud. Og når fugtniveauet i din hud falder, så bliver huden ikke bare tør men også mere sart.

En velfugtet og robust hud er mere modstandsdygtig over for de ydre påvirkninger. Så når du vælger dine hudplejeprodukter, er det vigtigt, du vælger nogle, som både fugter og plejer og giver næring til din hud.

Måske føles din hud velfugtet og blød. I så fald har du allerede valgt de Beauté Pacifique-produkter, der passer til dine behov lige nu. Hvis ikke, så se, hvad vi anbefaler her:

Vinterpleje til ansigtet
Bekæmp vinterens tørhed med en fugtighedsgivende dagcreme, som giver din hud et intenst fugtighedsløft. Dagcremen fås i to varianter: Én til tør hud og en til alle hudtyper.

 

Novagraf A/S