dkFlag Made in denmark
Ansiktspleie /

Trenger du hjelp til å velge en nattkrem?

3 Mest leste artikler
  • Tørr hud i ansiktet og på øyelokk på vinterstid
  • Sjampoer som hjelper mot sår og sensitiv hodebunn
  • scanning
    Fungerer dine hudpleieprodukter?
Beauté Magasin

Vår enkle guide til å velge nattkremen som passer til din hudtype

Synes du det er vanskelig å velge en riktig nattkrem for deg?

Det trenger ikke å være det.

Se vår enkle guide til å velge nattkremen som passer til din hudtype.

Normal hud
Hvis du har normal hud, bør du ta en nærmere titt på vår Crème Métamorphique. Denne vitenskapelig dokumenterte nattkremen inneholder to typer av vitamin A som styrker og fornyer hudens kollagenstruktur.

Kombinasjonshud
For kombinasjonshud anbefaler vi vår Super3 Booster. Super3 Booster inneholder propolis som reduserer hudens oljeproduksjon. Dessuten er Super3 Booster den mest effektive anti-age kremen fra vår tradisjonelle serie. Kremen reparerer selv svært alvorlige solskader og aldersrelaterte endringer samt at den gjenoppretter tapt kollagen og elastisitet i huden.

Tørr og ømfintlig hud
Crème Paradoxe Nattkrem fukter, pleier og reduserer samtidig aldringsprosessen samt solskader. Kremen kombinerer et antall aktive ingredienser som alle har en unik evne til å fornye og reparere huden, og er spesielt effektive mot frie radikaler og stress i huden som kan skyldes for mye sol. Crème Paradoxe er basert på både Vitamin A og vår unike chilenske druefrøekstrakt.

Ung og sensitiv hud
Velg nattkremen fra vår SuperFruit Skin Enforcement serie. SuperFruit Nattkrem er en effektiv nattkrem for de aller første fine linjene i huden. Kremen forbedrer hudens evne til å fornye seg, slik at den beholder sin elastisitet og unge struktur så lenge som mulig. SuperFruit Nattkrem sine egenskaper er blant annet basert på to svært næringsrike og naturlige ekstrakter fra Nordic SuperFruits: tyttebær og grønn te.

Produkt kategorier
Nattkremer
Anti-age og antirynke pleie
Fuktpleie
Rens og Toner