dkFlag Made in denmark
Ansiktspleie /

Vitamin A

3 Mest leste artikler
  • Tørr hud i ansiktet og på øyelokk på vinterstid
  • scanning
    Fungerer dine hudpleieprodukter?
  • Sjampoer som hjelper mot sår og sensitiv hodebunn
Beauté Magasin

En ingrediens som virker!

Vi elsker vitenskap!

Huden er vårt største organ og vi trenger å ta godt vare på den. Ikke bare for å se bra ut, men også for å være frisk og beskytte huden fra farlige frie radikaler som bl. a, kan komme fra luftforurensning, sollys og sigarettrøyk.

Vi eksponeres for mange ytre faktorer hver dag. Disse faktorene, som luftforurensning og sollys, bryter gradvis ned hudens kollagen som gjør at huden mister sin elastisitet og bidrar til rynker og ujevn hudfarge.

Vitamin A har lenge vært en favoritt hudpleie ingrediens for å motvirke både rynker og akne. Det er forskjellige former av Vitamin A. Noen gjør huden tynn og mer sensitiv til lys, mens andre styrker og utjevner hudens ujevnheter – som Vitamin A estere.

Beauté Pacifique bruker to former av Vitamin A: Retinyl Palmitate og Retinyl Acetate. Begge er estere av Vitamin A og derfor mye mer hudvennlig. Esterene bekjemper også skader fra frie radikaler, sammenlignet med ren Vitamin A (Retinol). Vitamin A gjenoppbygger collagen fibre og hjelper til med å forsterke og forynge huden.

Når man starter opp med Vitamin A krem fra Beauté Pacifique, bør huden tilvennes produktet gradvis. De første to ukene bør produktet påføres annenhver dag for å unngå irritasjon på huden, på grunn av de aktive ingrediensene.
Produktet kan med fordel brukes på natten, da huden er mest mottakelig for ingrediensene og til å reparere huden. Det er også trygt å bruke våre Vitamin A kremer gjennom dagen, da vi benytter oss av Vitamin A estere i våre kremer.

Noen av våre mest populære kremer som inneholder Vitamin A:

Crème Métamorphique
En vitenskapelig dokumentert nattkrem som reparerer solskader og styrker hudens collagen fiber struktur. Minsker og beskytter alderdomstegn, samtidig som den utjevner og styrker huden.

 

Super3 Booster
Super potent Vitamin A krem som forynger hudens collagen og fiberstruktur samtidig som den reparerer solskader og reduserer hudens produksjon av sebum og beskytter uren hud.

Masculinity Anti-Age Krem
Sterk Vitamin A krem for menn som reparerer solskader og beskytter tynn og slapp hud, samtidig som den reduserer rynker og fine linjer. På grunn av vårt Squalane transportsystem, tillater den å penetrere ingrediensene dypt ned i huden for å gjenoppbygge og styrke dypt under hudens overflate.

 

Produkt kategorier
Nattkremer
Solpåvirket og aldrende hud
Pigmentflekker