dkFlag Made in denmark
Hårpleie /

Skånsom pleie for hår og hodebunn

3 Mest leste artikler
 • Tørr hud i ansiktet og på øyelokk på vinterstid
 • scanning
  Fungerer dine hudpleieprodukter?
 • Vitamin A
Beauté Magasin

Den beste pleie for hår og hodebunn

Oversikt over innholdet

Skjul Vis

  Sjampo– normalt og tørt hår & Sjampo– fint hår

  Begge våre sjampoer har flere egenskaper enn «å bare vaske håret». De pleier både hodebunn og hår på samme tid. Først og fremst pleier, renser og beskytter de håret mot å spaltes og etterlater det rent, vakkert og glansfullt. Begge sjampoene er særdeles milde mot hodebunnen, til og med mildere enn rent vann…Grunnen til det er at de inneholder pleiende og beskyttende ingredienser som motvirker uttørking og irritasjon – noe som varmt vann alene kan føre til. Våre sjampoer vasker hodebunnen effektivt og skånsomt, uten å skape irritasjon. Produktene forebygger dessuten flass, eksem og sår hodebunn pga. tørr  hud.  Begge produktene passer derfor til deg som ønsker en skånsom og effektiv pleie av både hår og hodebunn.

  Fordeler du ikke vil gå glipp av:

  • Pleier hodebunn og hår samtidig.
  • Etterlater håret glansfullt og hjelper mot spaltning.
  • Særdeles mild mot hodebunnen.
  • Reduserer flass, eksem og irritert hodebunn.

  Vil du vite mer om produktet? Klikk her

   

  Produkter med det lille ekstra.

  Fuktgivende hårkur
  100-200 ml.
  Fra kr  149
  Produkt kategorier
  Hår