dkFlag Made in denmark
Hudproblem /

Makt över rosacea

3 Mest lästa artiklar
 • Ett liv utan akne
 • Fri från eksem efter 14 år
 • Makt över rosacea
Beauté Magazine

Rätt hudvård dämpade rodnad och knottror

Content overview

Hide Show

  Under många år trodde Lone att rodnaden var eksem och allergi, men Help my Skin Project gav henne mer kunskap om sin hud samt det kroniska hudtillstånd som orsakar rodnad och knottror liknande finnar i hennes ansikte.

  Många människor upplever problem med sin hud. Vissa under en period, andra flera år, och sedan finna dem som har problem med sin hud genom hela livet. De flesta hudproblem kan avhjälpas med rätt hudvård. Men först måste du veta vad ditt problem är. Torr hud är ganska lätt att konstatera, det samma gäller finnar. Men det är inte ovanligt att gå runt med hudproblem som man inte vet vad det är – eller misstar för något annat. Så är det för många med rosacea. En av dem är Lone som fick chans att hjälpa under Help my Skin Project.

  Lone tog det första steget på sin resa mot bättre hud när hon anmälde sig till Help my Skin Project. Här mötte hon hudläkaren, som konstaterade att vad Lone trodde var eksem eller allergi, faktiskt var rosacea.

  Rosacea är ett kronisk tillstånd av inflammation i huden, och med rätt diagnos kunde Beauté Pacifiques hudexpert guida Lone till att stärka och våra sin hud så att både rodnad och utslag minskade.

  Se videon för att få reda på mer om rosacea och vilka hudvårdsprodukter du bör välja om du har rosacea.
  (Välj engelsk undertext via ikonen för inställningar i videospelarens meny.)

  ”Jag tycker redan nu att jag kan se en förbättring på rodnad, speciellt näsområdet. Min näsa är faktiskt bättre!”

  Lone efter 30 dagar på Help my Skin Project

  Produkterna som hjälpte Lone

  Få hjälp med din hud

  Hitta din närmaste återförsäljare!

  Produktkategorier
  Rosacea/rodnader