dkFlag Made in denmark
Varor i korgen

Kontakt

Beauté Pacifique
Landström Care & Beauty
Sisjö Kullegata 8
436 32 Askim
Sverige
E-post: info@landstromcarebeauty.se
Telefon: 031-45 14 10

Org/VAT
SE556778475501

 

Huvudkontor
Smedevænget 10
9560 Hadsund
Danmark

Köpvillkor & integritetspolicy

Webbplatsen (www./beaute-pacifique.com/se) drivs av den svenska Beauté Pacifique-leverantören Landström Care & Beauty AB. Genom att använda webbplatsen accepterar du villkoren i den utformning sidan har vid varje enskilt tillfälle. Villkoren gäller för allt ditt användande av webbplatsen.

Köpvillkor och information
Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att erbjuda endast beprövade och säkra betalningsalternativ.

Betalningsalternativ:
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att det skiljs på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout. Klicka här för Klarna Checkout Användarvillkor

Priser
Alla priser som visas är inklusive moms.

Leverans
Vi anlitar DHL SERVICE POINT för våra leveranser. Paketet levereras till närmaste DHL SERVICE POINT. Vill Du veta var närmaste uthämtningsställe är, gå in på www.servicepoint.se En avisering skickas till dig via sms eller e-post, med paketets sändningsnummer och information om på vilken DHL SERVICE POINT du kan hämta ditt paket.

Leveranstid
Normalt har du dina varor inom 2-4 dagar. Skulle en vara inte finnas i lager meddelar vi detta via e-post tillsammans med uppgifter om ny leveranstid.

Frakt
Fri frakt inom Sverige.

Ångerrätt
Ångerrätt enligt distansavtalslagen inom 14 dagar efter det att varorna levererats. För att åberopa ångerrätt måste varan ligga obruten i originalförpackningen. Återbetalning av varans pris med avdrag för Bergamotts kostnader vid leveransen. Du svarar själv för returfrakten. För att returen ska gälla måste ordersedeln skickas med. Obs! Returnera inte mot postförskott. Kontakta oss innan du returnerar varan.

Returer
Skickas till nedanstående adress:
Landström Care & Beauty
Sisjö Kullegata 8
436 32 Askim

Reklamationer, transportskador
Transportskada skall genast anmälas på ankomstdagen till DHL på telefon 0771-345 345 och till Landström Care & Beauty AB 031-45 14 10. Skulle innehållet vara skadat/felaktigt/dåligt skall det anmälas till oss på ankomstdagen.

Så här reklamerar du en vara eller en försändelse:
Kontakta oss så snart du upptäcker felet. Ange om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. Skicka tillbaka den felaktiga varan tillsammans med ordersedeln till oss. Bifoga även ett kvitto på returfrakten så ersätter vi dig för denna i det fall du valt att få pengarna tillbaka, i annat fall skickar vi en ny vara fraktfritt. När vi fått varan och godkänt reklamationen ersätter vi dig. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna reklamationsnämndens, ARN, rekommendationer.

Reklamationer, överkänslighet/allergi
Vid misstanke om överkänslighet eller allergisk reaktion rekommenderar vi dig att beställa provförpackning av produkten. Vid reklamation av produkt på grund av överkänslighet eller allergisk reaktion kontaktar du oss. Vi kommer att skicka ett formulär som skall fyllas i av dig och returneras till oss tillsammans med produkten i fråga. Reklamationen är godkänd först när vi mottagit och kontrollerat returen och funnit den insänd i enlighet med ovanstående villkor.

Outlösta paket
Vi debiterar kunden för den kostnad vi har för frakter/administration, dock minst 250 kr.

Minsta ordervärde
Inget minsta ordervärde.

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning.
Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser okej ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart.
Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss.

Åldersgräns
Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Integritetspolicy
Dina personuppgifter är nödvändiga för behandling och leverans av beställningar samt fakturering. Dessa uppgifter är strängt konfidentiella. Vi vill att du skall känna dig trygg när du använder vår webbshop. Vi sparar inte personuppgifter eller vidarebefordrar personuppgifter till tredje part. Detta innebär att dina uppgifter inte kommer att användas utanför vårt företags verksamhet, allt enligt PuL (Personuppgiftslagen). Information som lämnas till oss finns endast tillgänglig för anställda som handhar denna information för att upprätthålla kundrelationerna.

Vi sparar följande persondata om våra kunder vid beställning:
E-post, Personnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Giltighet fr.o.m. 2019-01-14
Vi förbehåller sig rätten att utan föregående avisering ändra innehållet i dessa villkor och det åligger kunden/besökaren av denna webbplats att hålla sig informerad och uppdaterad om innehållet i dessa villkor.