dkFlag Made in denmark
Beauté Artikel

Onze speciale geuren worden zelfs door de gevoelige huid getolereerd

3 Meest gelezen artikelen
  • Tips & Tricks
    HULP NODIG BIJ HET UITKIEZEN VAN JE NACHTCRÈME?
  • scanning
    WERKEN JE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN?
  • Tips & Tricks
    GEBRUIK JIJ JE OOGCRÈME OP DE JUISTE WIJZE?
Beauté Magazine

De Beauté Pacifique geuren zijn zo ontwikkeld dat ze door bijna iedereen worden getolereerd, zelfs door mensen met een gevoelige huid.

In Beauté Pacifique voegen we geur toe aan sommige van onze producten omdat we geloven dat een mooie geur een voordeel is en waarde toevoegt aan het product.

De Beauté Pacifique producten en onze speciaal ontwikkelde geuren worden door bijna iedereen getolereerd. Onze missie is om iedereen te helpen die een betere huid wenst. Daarom is het belangrijk dat onze producten zowel het gewenste effect hebben als vrij zijn van ongewenste neveneffecten.

Er wordt veel gepraat over mogelijke allergieproblemen bij het gebruik van parfum. Daarom hebben we onze parfums specifiek en zeer zorgvuldig ontworpen, zodat ze door bijna iedereen worden getolereerd – zelfs door mensen met een gevoelige huid. Onze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Deze ondersteunen allemaal dat we goede en aantrekkelijke geuren aan de producten toevoegen.

Het is een feit dat de meeste allergieën worden veroorzaakt door natuurlijke stoffen zoals stuifmeel, noten, garnalen, melk, bloem, citroen, sinaasappel, lavendel, tomaat, etherische oliën en contact met dieren zoals hond, kat, vogel en paard.

Productcategorieën
Gelaat
Lichaam
Zonneschade
Onzuivere huid