dkFlag Made in denmark
Beauté Artikel

WERKEN JE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN?

3 Meest gelezen artikelen
  • Tips & Tricks
    HULP NODIG BIJ HET UITKIEZEN VAN JE NACHTCRÈME?
  • scanning
    WERKEN JE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN?
  • Tips & Tricks
    GEBRUIK JIJ JE OOGCRÈME OP DE JUISTE WIJZE?
Beauté Magazine

HOE KAN JE ZIEN OF DE PRODUCTEN DIE JE GEBRUIKT ECHT HUN WERK DOEN?

Er komen iedere dag weer meer huidverzorgingsproducten, -merken en trends bij en het is ontzettend verwarrend om een lijn te vinden die compatibel is met je huid, en nog belangrijker: die voor de resultaten zorgt waar je naar zoekt.

We stellen je voor aan DermaScan, onze ultrasone technologie die alle lagen van de huid scant, inclusief de collagene vezelstructuur, om de werkelijke toestand van je huid te onderzoeken.

De ultrasone beelden van de scan laten je de huidige toestand van je huid zien en onze consultants kunnen problemen zoals huidveroudering en zonneschade al zien voordat ze zichtbaar worden in de spiegel. Na de scan bevelen onze consultants producten aan en geven ze huidverzorgingsadvies, geheel aangepast aan de toestand van jouw huid.

Onze consultants bezoeken klinieken en dealers in het hele land en bieden scans en advies aan, zowel aan nieuwe als vaste klanten. Na de eerste scan zul je de mogelijkheid hebben om een vervolgende scan te doen, waarbij je kunt zien hoeveel je huid is aangesterkt na het gebruiken van onze producten.

Vind een specialist bij jou in de buurt en ervaar het zelf!

Productcategorieën
Lichaamsverzorging – antiveroudering
Dagcrème
Serum
Reiniging