dkFlag Made in denmark
Beauté Artikel

NIEUW IN DE PARADOXE-LIJN!

3 Meest gelezen artikelen
  • Tips & Tricks
    HULP NODIG BIJ HET UITKIEZEN VAN JE NACHTCRÈME?
  • scanning
    WERKEN JE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN?
  • Tips & Tricks
    GEBRUIK JIJ JE OOGCRÈME OP DE JUISTE WIJZE?
Beauté Magazine

CRÈME PARADOXE NIGHT CREME: SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DROGE OF GEVOELIGE HUID

Heb je onze nieuwe nachtcrème van Paradoxe al geprobeerd?

Als je een fan bent van de Paradoxe-serie, dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben onze populaire Paradoxe-lijn uitgebreid met een nieuwe en effectieve nachtcrème die speciaal ontwikkeld is voor een droge of gevoelige huid. Zoals de andere producten van de lijn, is Crème Paradoxe Anti-Age Night Creme gebaseerd op Beauté Pacifiques speciale Chileense druivenpitextract. Dit extract bevat natuurlijke Reveratrol en Procyanidine, die verouderingsprocessen vertragen en zonneschade herstellen.

De nachtcrème combineert een groot aantal erg effectieve ingrediënten, die elk het unieke vermogen hebben om de huid te herstellen en repareren terwijl je slaapt. Tegelijkertijd brengt de nachtcrème genoeg vocht aan in de huid, zodat deze zijdezacht achterblijft. Om te zorgen voor het best mogelijke antiverouderingseffect, bevat de nachtcrème twee sterk actieve vitamine A-esters. Die helpen om de verloren elastische structuur van de huid te herstellen, op dezelfde manier als onze goed gedocumenteerde Crème Métamorphique.

De prijs is €95,- voor een tube van 100 ml.

De Paradoxe-serie bevatte ook al een dagcrème, een lichaamsolie en een serum. Daarnaast werd er ook een nieuwe oogcrème gelanceerd.

Productcategorieën
Nachtcrème
Dagcrème
Oogcrème
Reiniging